CEAI PENTRU ORICE OCAZIE

Calitate și Tradiție

Eilles Tea este sinonim cu calitatea și tradiția. Fiecare ceașcă este un tribut adus măiestriei tradiționale în cultivarea și prepararea ceaiului. Prin respectarea metodelor tradiționale și folosirea celor mai bune ingrediente, ne asigurăm că fiecare ceai păstrează autenticitatea și prospețimea naturală.

Experiența Culorilor și Aromelor

Cu paleta noastră variată de arome, fiecare ceai Eilles Tea este o călătorie în lumea culorilor și aromelor. Fie că este vorba despre un ceai floral, un ceai fructat sau un amestec complex, fiecare pahar este o experiență în schimbarea subtilă a aromelor, de la prima până la ultima înghițitură.

Frunzele pot fi culese doar manual, până la 12 kilograme pe zi în Darjeeling sau 25-30 kilograme în Assam. În general, în jur de patru kilograme de frunze proaspete de ceai produc aproximativ un kilogram de ceai negru gata pentru preparare.

Vârful cel mai înalt și următoarele două frunze: o plantă de ceai poate fi recoltată la fiecare șapte până la zece zile. În zonele cu climă moderată, plantele pot fi recoltate pe tot parcursul anului, dar la altitudini peste 500 de metri – cum ar fi în Darjeeling, de exemplu – plantele încetează să crească de la noiembrie până în martie.

Mai mulți factori contribuie la randamentele și nuanțele aromatice diferite, inclusiv condițiile climatice variate, condițiile solului, nivelurile de precipitații și altitudinile, precum și metodele de procesare.

EILLES TEA

Caută un produs

Pentru o experiență completă recomandăm utilizarea website-ului nostru pe desktop (laptop sau calculator)