ADEVĂRATA CAFEA ITALIANĂ

Aroma Cafelei Italiene

Fiecare ceașcă de Lavazza este o călătorie în inima aromelor italiene autentice, o experiență care îmbină măiestria prăjirii cu pasiunea pentru a crea un espresso perfect.

Amestecuri Exclusive, Note Subtile

Secretele cafelei Lavazza stau în amestecurile noastre exclusive, create cu grijă din cele mai alese boabe de cafea. Fiecare sortiment aduce cu el o poveste proprie, cu note subtile și arome complexe. Indiferent dacă alegeți un espresso puternic, un lungo catifelat sau un cappuccino delicat, fiecare înghițitură vă va introduce în lumea bogată a aromelor italiene.

Încă de la început, Grupul Lavazza și-a propus să combine excelența, durabilitatea și inovația pentru a garanta o cafea de cea mai bună calitate cu cel mai mic impact posibil asupra mediului.
În acest fel, a făcut din fiecare ceașcă de cafea o experiență unică, ecologică, de care consumatorii se pot bucura în orice moment, fără a sacrifica calitatea.

Fiecare ceașcă este ca o operă de artă, gândită pentru a vă oferi senzația autentică a unui espresso preparat de un adevărat barista italian. Fiecare moment petrecut cu Lavazza este o călătorie în cafenelele tradiționale din Italia, aducând cu el aroma și bucuria unui espresso perfect.

Cafeaua devine o experiență distinctivă, ca și cum ai gusta o creație de artă, pregătită special pentru a vă oferi autenticitatea unui espresso semnat de un adevărat maestru barista italian. Fiecare moment petrecut cu Lavazza este o călătorie prin cafenelele tradiționale italiene, cu aromele bogate și bucuria unei cafele perfect echilibrate.

LAVAZZA

Caută un produs

Pentru o experiență completă recomandăm utilizarea website-ului nostru pe desktop (laptop sau calculator)